Electroplast: altijd een buislengte voorsprong

U wilt uw kwetsbare en kostbare (ondergrondse) kabels en leidingen beschermen, signaleren en markeren? Dan bent u bij Electroplast aan het juiste adres. Al ruim dertig jaar levert Electroplast een brede selectie van ruim twintig uiteenlopende kunststof beschermingsproducten

Hoge beschermingsfactor

In 2014 meldden Nederlandse netbeheerders maar liefst 34.333 gevallen van graafschade aan ondergrondse kabels en leidingen. De reparatiekosten bedroegen per schadegeval gemiddeld € 778. De totale reparatiekosten van het net, als gevolg van graafschade, bedroegen € 26.9 miljoen (bron: Kadaster Jaarverslag 2014).

Kabelbeschermbuizen van Electroplast bieden hierop een passend antwoord. In onze eigen fabriek in Dordrecht produceren we jaarlijks genoeg meters van deze buis om de aarde honderd maal te kunnen omwikkelen. Samen met onze andere beschermingsproducten biedt Electroplast aan afnemers daarmee een hoge beschermingsfactor.

Ervaring en expertise

Vaste afnemers van onze kunststof beschermingsproducten zijn onder meer energie- en telecombedrijven en civieltechnische aannemers. Zij profiteren van onze jarenlange ervaring op het gebied van kunststofverwerking en de expertise van onze enthousiaste medewerkers met kennis van zaken.